Alles Over Stille Tijd Zonsondergang weerspiegeld in meer - Alles Over Stille Tijd Banier

Een weerspiegeling van Jezus


Een weerspiegeling van Jezus - Een illustratie
Het is ons doel om een weerspiegeling te zijn van Jezus, onze Redder, in alles wat wij doen. Kijk eens naar deze illustratie, geschreven door Jenny Ralson.


Een weerspiegeling van Jezus - Geef de vruchten door
Toen ik nog jong was vonden wij ons vermaak altijd in het gezelschap van vrienden. Vakanties bestonden niet, een avondje uit was net zo zeldzaam en naar de film gingen we slechts heel af en toe. En dus vonden we ons vertier in picknicks, etentjes die we samen bereidden en feestjes van het werk.

Mijn moeder was een geweldige kok. Mijn man gaf mij zelfs uitdrukkelijk opdracht om nooit een kans te laten schieten om met mijn vader en moeder te eten. Mijn moeder was altijd erg royaal met boter en spijzen. Daarom was bijvoorbeeld, zoals mijn jongste dochter ooit opmerkte, elke boon afzonderlijk van een laag boter voorzien... en alle andere delicatessen werden met net zo veel zorg bereid.

Ik ben nooit echt een liefhebber geweest van vruchtensalades, maar deze werden regelmatig door mijn moeder voorgeschoteld. Ik kan best van fruit genieten, maar ik wil dat elk stuk fruit in zijn eigen hoek blijft. Ga nou niet allemaal door elkaar rennen om er een vreemd mengsel van te maken, want dat smaakt alleen maar als een gekke zoete soep. Maar ik heb haar vruchtensalades altijd gegeten omdat ik weet dat het "goed voor mij" is. Maar ook om de volgende reden: de saladekom.

Mijn moeder serveerde haar fruit altijd in een glazen kom in de vorm van een halve Amerikaanse voetbal. De manier waarop het glas gesneden was deed het licht op een prachtige manier fonkelen. De kom weerspiegelde het licht in een dansende regenboog van kleuren terug naar mijn bijziende ogen. Deze kom was een huwelijksgeschenk voor mijn ouders geweest van mijn vaders tante, mijn naamgenoot, en hij stond op drie prachtige kleine pootjes. Een van de pootjes was er een keer afgebroken en er weer aan gelijmd. Maar dat maakte niet uit, het was nog steeds een perfecte saladekom. Er is nooit een mooiere kom gemaakt.

Ik ben altijd van mening geweest dat elke moeder een kom voor vruchtensalade moet hebben. Wanneer het gezin bijeenkomt of wanneer vrienden op visite komen, kan de kom gebruikt worden. Hij kan dan een ereplaats worden gegeven (altijd in het zonlicht) en met vruchten gevuld worden.

Hieruit kan wellicht een levensles voor het leven worden getrokken. Wanneer wij gepolijst zijn, dicht bij de Zoon worden gezet en met goede dingen gevuld worden, dan stralen en schitteren wij en tonen wij onze beste kant!

Geef de vruchten alsjeblieft door!


Lees meer!WAT DENK JIJ?
Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is uw reactie?

Ja, ik wil Jezus volgen

Ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen

Hoe kan ik God kennen?
Waarom zou God je in de hemel moeten toelaten?


Copyright © 2002-2021 AllAboutReflections.org, Alle rechten voorbehouden